Ervaringen

Ervaringen van onze Studenten

Ben je benieuwd waarom 114 studenten ons met 4,5 sterren beoordelen? Bekijk en lees het hier.

Vóór Kimchi leerde ik af en toe woordjes via gratis apps, maar niks serieus.

Grace Toku (Student, Universiteit Psychologie)

Voordat ik Kimchi tegenkwam, heb ik meerdere gratis cursussen geprobeerd als Memrise, maar bij geen enkele merkte ik echt vooruitgang. Je krijgt geen uitleg, het is in het Engels en dat is toch iets lastiger.

Wat ik erg fijn aan de Kimchi cursus vindt, is dat alles in duidelijke stappen wordt uitgelegd. Hierdoor is het overzichtelijk en makkelijk te leren. En als je iets niet begrijpt, kan je de les gewoon opnieuw bekijken.

Ik waardeer de tijd en moeite die jullie steken in het opzetten van deze cursus enorm! 감사합니다 !

Ik dacht dat Koreaans ontzettend moeilijk is, maar met de videolessen valt het reuze mee!

Jennifer Klomp (K-pop Lover)

In eerste instantie lijkt Koreaans een heel moeilijke taal waar geen beginnen aan is. Uit deze cursus blijkt echter dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn!

Door middel van de videolessen die alles duidelijk en grondig uitleggen, wordt leren een koud kunstje. Daarnaast zijn de lessen leuk opgezet, waardoor je ook echt zin krijgt om verder te leren.

In combinatie met de WhatsApp klas wordt je ook betrokken bij een community die dezelfde interesses als jou heeft en leer je op zijn beurt ook weer van anderen.

Ik raad Kimchi TV boven alles aan, aan mensen die Koreaans willen leren. Er is geen andere online (en real-life) cursus die er tegenop kan!

De vrijheid die ik bij Kimchi heb is ideaal in combinatie met mijn drukke studie.

Lisa van Elst (Student, HBO Toerisme Management)

Ik wil graag Koreaans leren omdat mijn vriend Koreaans is. Zijn Engels is alleen niet zo goed, dus ik wil beter met hem kunnen communiceren.

Ik merk dat ik door de goeie uitleg en herhaling het een stuk beter kan onthouden. Het schrijven wordt ook goed voor gedaan en dit helpt met het onthouden van de letters. 

Wat ik ook handig vindt is dat je niet aan tijden vast zit. Je kunt echt de tijd voor jezelf nemen die je nodig hebt. Ik ben zo blij met deze cursus! Bedankt hiervoor!

Door de simpele en duidelijke uitleg snap ik het snel en blijf ik super gemotiveerd!

Mayte Veerman (K-drama Lover)

Ik luister graag naar K-pop en kijk graag K-drama. Ik wilde graag een unieke taal leren dus koos ik voor Koreaans. Wanneer ik 21 ben wil ik graag op reis naar Korea  en dit leek mij het perfecte moment te beginnen!

Ik heb met gratis apps en websites proberen te leren, maar
 het was onoverzichtelijk en dit demotiveerde mij dus stopte ik er weer snel mee.

De Kimchi cursus blijft interessant. Omdat alles zo duidelijk, simpel en in de juiste volgorde is blijf ik gemotiveerd. Deze cursus is zeker je tijd, geld en moeite waard. Gewoon doen, zou ik zeggen.

Ik ben heel blij met deze cursus! Ik ga hard werken en ik hoop dat jullie dit nog lang blijven doen! De manier waarop jullie het doen is geweldig en ik kijk met plezier naar jullie video's / lessen.

Deze cursus is persoonlijk. De filmpjes zijn leuk, met humor en toch leer je tegelijkertijd. 

Sanne-Marije Wijkstra

Ik leerde Koreaans via gratis apps zoals Duolingo, maar dit werkt gewoon niet goed. Ik raakte snel de motivatie kwijt omdat er niks persoonlijks bij zat.

Wanneer ik de Kimchi Hangul cursus volg, krijg ik niet het gevoel dat ik weer in een lange lecture zit. De filmpjes zijn leuk, met humor en toch leer je tegelijkertijd. Je kunt de cursus waar en wanneer dan ook volgen omdat je zelfs de lessen kunt downloaden en in de bus of auto kan doen.

Als je graag hangul wilt leren lezen, schrijven en uitspreken op een leuke, humoristische manier dan is dit echt iets voor jou! Bij deze cursus krijg je ook persoonlijk hulp en het voelt gewoon persoonlijker om filmpjes te kijken in plaats van woordjes in te typen en dan foutmeldingen krijgen omdat je een spatie bent vergeten lol.

Korean 10 Day Bootcamp

Beginnen met Koreaans leren?

Doe mee met onze gratis 3-delige videocursus 'Korean 10 Day Bootcamp' en leer vol met zelfvertrouwen jouw eerste Koreaanse gesprek voeren! Klik op de knop en doe mee.