Hangul Mastery

Heb jij altijd al vloeiend Koreaans willen kunnen lezen en schrijven?

Ontdek nu het bewezen systeem, hoe onze cursisten hun favoriete Koreaanse teksten leren lezen binnen enkele weken

Hangul Mastery

Wat zou je doen als je morgen vloeiend Koreaans kon lezen en schrijven?

 • Hoe graag wil je jouw favoriete taal vloeiend kunnen lezen en schrijven, zonder erbij na te denken?
 • Met al je favoriete K-pop of K-drama kunnen meelezen of simpelweg met een gerust gevoel naar Korea kunnen reizen?
 • Hoe fijn zou het zijn om samen met honderden anderen Koreaans te leren?

Waar bestaat Hangul Mastery uit?

Hangul Mastery

7 Effectieve Videomodules waarbij je in kleine stappen alles van A tot Z leert.

20 Audiolessen. Leer Koreaans in de bus, trein, auto of tijdens het tanden poetsen!

Online Kimchi Community waarbij je altijd terecht kunt met je vragen. 

Complete vrijheid. Bepaal zelf wanneer, waar en hoe je Koreaans leert.

 • 7 Videomodules met 20+ video's. Iedere les bestaat uit korte video's met uitgebreide uitleg, voorbeelden en oefeningen zodat jij alles super snel kan leren.
 • 20 Audiolessen, gebruik deze en leer Koreaans ook in de trein, bus of tijdens het tanden poetsen!
 • Op je eigen tempo Koreaans leren. Een voordeel van online leren is de vrijheid en flexibiliteit om jouw Koreaanse lessen in je eigen tijd in te plannen.
 • Herhaal de video's zo vaak als je wilt. Heb je iets niet helemaal begrepen? Geen probleem. Je kunt de lessen altijd terugspoelen en herhalen en hierdoor garanderen wij dat je alles zult onthouden.
 • De combinatie tussen educatie en humor maakt het leuk om de taal leren. Dit, in combinatie met simpel Nederlands zorgt ervoor dat jij super gemotiveerd blijft om jouw favoriete taal te masteren like a boss.
 • BONUS: Ontvang de Slides en een handige Mindmap. Zo voorkom je chaos en heb je altijd het overzicht.
 • BONUS: Online support forum, waarbij je altijd terecht kunt met al je vragen. Join de Kimchi Community!
 • BONUS: Een jaar lang toegang tot de volledige cursus inclusief alle updates. Wij zijn continu de cursus aan het verbeteren dus kan jij een jaar lang genieten van de cursus + alle aankomende updates!

Bekijk hier een proefles:

Are you ready to become a hangul master?

Hangul Mastery
 • Hangul Mastery kost normaliter €47.
 • Je mag de cursus 10 dagen lang voor €1 volgen.
 • Wil je na de 10 dagen niet verder? Klik dan op Annuleren in jouw profiel, de cursus wordt direct stopgezet en er wordt niets in rekening gebracht.
 • Wil je wel verder? Dan hoef je niets te doen en wordt op de 11e dag het bedrag van je rekening geïncasseerd.
 • Je hebt een jaar lang toegang tot de cursus! Let's Go!
Kimchi Promise

Niet goed? Geld terug! Our Kimchi Promise!

Ben je niet tevreden met deze cursus? Geen probleem, probeer de cursus 10 dagen en als je niet tevreden bent krijg je 100% je geld terug. Hier doen we niet moeilijk over. Wij verbeteren de cursus continu aan de hand van jouw feedback. Zo zorgen wij ervoor dat jij op de beste manier Koreaans kunt leren. This is our Kimchi Promise!

Wat zou je doen als je morgen vloeiend Koreaans kon lezen en schrijven

Module 1: Geschiedenis van Hangul. In deze module leer je wat het Koreaans alfabet is en hoe dit is ontstaan. Je komt erachter waarom het een van de meest simpele schriftsysteem wereldwijd is. 

Module 2: Het Koreaans Alfabet Deel I. In module 2 leer je een simpel systeem gebaseerd op klinkers en medeklinkers die in Korea worden gebruikt.

Module 3: Het Koreaans Alfabet Deel II. In module 2 heb je al een begin met schrijven gemaakt en hier pakken we het verder op. Je leert alle karakters lezen en schrijven.

Module 4, 5 en 6: Blokken. Het Koreaans alfabet bestaat uit een blokkensysteem waarbij je karakters samenvoegt tot een geheel. In deze modules leer je alle blokken lezen, schrijven en toepassen.

Module 7: Oefeningen en Eindtoets. Ieder module heeft uitgebreide lees, schrijf- en luisteroefeningen. Maar in module 7 geven we je extra uitdagende oefeningen om ervoor te zorgen dat jij Hangul 100% beheerst. Are you ready for Korea?

Wat zeggen anderen over Hangul Mastery?

Kimchi Klas


“Ik wil graag Koreaans leren omdat ik dan beter met mijn Koreaanse vriend kan communiceren en ik heb nergens zo'n uitgebreide cursus met duidelijke uitleg gevonden als deze cursus.


Ik merk dat ik door de goeie uitleg en herhaling Koreaans een stuk beter kan onthouden. Als je iets wilt herhalen kan je de video's gewoon terugspoelen, super handig!

Het is echt een handige cursus en je krijgt super snel Koreaans onder de knie! Het is fijn opgedeeld in kleine delen waardoor je elk stapje goed tot je kan laten komen. Iedereen kan het leren met deze cursus. Ik ben zo blij dat jullie deze cursus hebben gemaakt, bedankt daarvoor!"


Lisa van Elst (Student, HBO Toerisme Management)


“In eerste instantie lijkt Koreaans een heel moeilijke taal waar geen beginnen aan is. Uit de cursus blijkt echter dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn!


Doormiddel van de videolessen die alles duidelijk en grondig uitleggen wordt leren een koud kunstje. Daarnaast zijn de lessen leuk opgezet, waardoor je ook echt zin krijgt om verder te leren!


In combinatie met de georganiseerde lesdagen wordt je ook betrokken bij een community die veelal dezelfde interesses als jou heeft en leer je op zijn beurt ook weer van anderen die bezig zijn met de cursus.

Ik raad Kimchi TV boven alles aan, aan mensen die Koreaans willen leren. Er is geen andere online (en real-life) cursus die er tegenop kan!”


Jennifer Klomp (K-pop Lover)


“Ik ben altijd al in Korea geïnteresseerd geweest en nu ben ik op het punt dat ik overweeg ernaar te emigreren waardoor het vloeiend spreken van de taal een must is!


Deze cursus ten opzichte van andere Koreaanse cursussen is veel makkelijker te volgen. Ik heb zelf meerdere gratis cursussen geprobeerd als Memrise, maar bij geen enkele merkte ik echt vooruitgang.

Twijfel je de cursus te volgen? Just do it! Het vergroot je kennis wat betreft de Koreaanse taal en cultuur, wat alleen maar op een positieve manier bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het ook nog ontzettend leuk!

Ik waardeer de tijd en moeite die jullie steken in het opzetten van deze cursus enorm! 감사합니다 !”


Grace Toku (Student, Universiteit Psychologie)