Over Ons

online koreaans leren
serieus, maar niet te serieus
overal waar je wilt, met kimchi TV

online koreaans leren

Kimchi TV is onderdeel van Kotatsu TV, die opgericht is door Nari en Shiro; twee liefhebbers van Japan. Carlijn is de Korea expert van Kimchi, heeft in Korea gestudeerd (Seoul University), gewoond en is van nul naar vloeiend Koreaans gegaan. "Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om Koreaans te leren, vandaar dat we deze online cursussen hebben gemaakt."

Kimchi TV
Carlijn en Shiro

Serieus, Maar Niet Serieus

Carlijn en Shiro geven al meer dan vijf jaar lang taalles en hadden besloten om YouTube video's te maken. Een deel educatie en een deel entertainment/humor zodat het leuk is om te kijken! "Koreaans is helemaal geen moeilijke taal, maar er zijn in Nederland weinig studiemogelijkheden en het lesmateriaal is gedateerd en saai. Wij willen het modern en leuk maken voor iedereen!"

Koreans Leren Waar Je Wilt, Met Kimchi

Maarre.. wat is kimchi dan? Kimchi is een traditioneel, pittig gerecht uit de Koreaanse keuken en bestaat uit gefermenteerde kool en groenten. In het begin is de smaak even wennen maar Koreanen zijn er gek op en wij ook. Kimchi is gewoon awesome!

Kimchi Cursussen

Wie is carlijn?

Wie is Shiro?

Connect Met Ons

"Wat vinden 114+ studenten nou van Kimchi..."

Inmiddels heeft Kimchi al meer dan 114 studenten gehad tijdens onze Eendaagse CursussenOnline Cursussen of offline Mastery Cursussen. Benieuwd wat onze studenten van ons vinden? Bekijk dan deze video of bekijk hier onze testimonials.

Bekijk Onze Gratis Cursus Koreaans

Wil jij ook Koreaans leren maar weet je niet waar je moet beginnen? No worries! Wij hebben een starterscursus voor je gemaakt en het is helemaal gratis. Klik hieronder en begin nu!